Meer resultaten voor reiki antwerpen

reiki antwerpen
Cursus Reiki Coming Soon! Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je hebt vijf jaar de tijd om examen af te leggen in Antwerpen, Breda, Brussel Gent of Hasselt. Bovendien kan dit op bijna elke werkdag van het jaar; zodat je examen aflegt wanneer jíj er klaar voor bent. Erg flexibel dus! titled_box variationblue titleInhoud van de opleiding reiki.
Sea
Reiki Cursus met Pascale Lafutte UNIVERSA.
In 2004 ben ik met Reiki begonnen, een pad dat me veel ups-en-downs heeft gebracht maar zeker de moeite was om mezelf in te verdiepen. In 2008 ben ik met Munay-Ki begonnen en zo is het sjamanisme in mij beginnen leven. Ik heb vele opleidingen sjamanisme gevolgd zowel bij westerlingen als bij de Qeros van de Andes zelf. Ik heb het medicijnwiel gevolgd, ben volle mesadrager en volg momenteel een 4-jarige opleiding bij de Qeros die ik 2 maal per jaar ontmoet. Daarnaast volg ik ook nog een coachopleiding bij mental coach Lieve Bullens. In mijn vrije tijd sport ik graag, ik ben een beoefenaar van de Oosterse krijgskunst een sport waar ik tevens ook mijn hart aan verloren heb. Ik hoop jullie van harte te mogen verwelkomen en begeleiden in jullie zoektocht, reis, levensdoel, Als er vragen zijn hoor ik ze graag. Datum: 7 maart 2015. Tijden: van 10u00 tot 15u00. Locatie: Melkmarkt 4, 2000 Antwerpen bovenste verdieping.
lening aanvragen
Reiki behandeling, eenvoudig en natuurlijk.
Reiki start een helingsproces dat gifstoffen uit het lichaam verwijdert. Het doel van Reiki is niet uitsluitend het helen van ziektes maar ook de balans van de geest en de gezondheid van het lichaam. Reiki helpt je in harmonie te leven met jezelf en de kosmos.
Verhuisdozen
Reiki behandeling binnen de Usui-Traditie door Griet Heylen.
De Reiki opleiding omvat 3 Reiki cursussen. Je leert de Reiki behandeling tijdens een eerste graad Reikicursus, die doorgaat gedurende 1 weekend. Tijdens deze cursus leer je onder andere de verschillende handposities, je maakt kennis met het verhaal van Reiki, je ontvangt de vier Reiki1 inwijdingen en je maakt tevens kennis met de Reiki-leefregels.
pret hypothecaire
BODY MIND SOUL.
2007-2008: NLP-practitioner, Centrum" Gea, Munkzwalm New" York Training Institute for NLP." 2006-2008: Massagetherapeut, het" Zomerhuis, Antwerpen. 2001-2005: Licentiaat Handelswetenschappen, VLEKHO, Brussel. Reeds sinds mijn studieperiode voelde ik dat er vanbinnen een zeker tekort was, ik voelde duidelijk dat ik mijn échte passie nog niet gevonden had. Ik startte dan ook mijn zoektocht vanuit het verlangen om deze leegte op te vullen en kwam zo in 2003 voor de eerste maal in aanraking met reiki toen ik nog in Leuven op kot zat.
Reiki cursus Antwerpen Te koop in Hemiksem 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Reiki cursus Antwerpen. 460 x bekeken sinds 15 september 2018. 1 van 1. Tijdens de reiki cursus maak je kennis met de introductie van Reiki, de geschiedenis, handposities, hoe je jezelf en anderen kan behandelen. Het is een complete hand-out om zelf mee aan de slag te gaan.
Reiki inwijdingen Het Alkristal.
Je stuurt een mailtje naar hetalkristal@hotmail.be en dan kunnen we een afspraak voor je vastleggen. Je zet op de mail wanneer je kan en wij kijken of het ook voor ons kan. Je krijgt een mailtje terug ter bevestiging van de afspraak. Reiki 3 Master.
Reiki in Antwerpen activate.me.
We vonden 24 reiki resultaten in Antwerpen binnen een straal van 10 km. Wil je meer reiki resultaten in Antwerpen bekomen, pas dan het aantal kilometers aan bij afstand. We hopen dat je uit alle reiki mogelijkheden een gepaste keuze kan maken.

Contacteer ons