Op zoek naar reiki antwerpen?

reiki antwerpen
Reiki Masterlijst Belgi, lijst van Reikimasters uit verschillende stromingen.
Ben je op zoek naar een Reiki master bij jou in de buurt? Dan zou deze lijst van Reiki masters wel eens van pas kunnen komen! De masters zijn gegroepeerd per stroming, op volgorde van provincie zodat het zoeken zo optimaal mogelijk kan verlopen.
trouwring
Reiki in Antwerpen activate.me.
We vonden 29 reiki resultaten in Antwerpen binnen een straal van 10 km. Wil je meer reiki resultaten in Antwerpen bekomen, pas dan het aantal kilometers aan bij afstand. We hopen dat je uit alle reiki mogelijkheden een gepaste keuze kan maken.
hotels op tenerife
Reiki Antwerpen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Alternatieve behandelingswijzen therapieën. 74 resultaten voor reiki Antwerpen. Boekenbergplein 17, 2100 Deurne Antwerpen. Alternatieve behandelingswijzen therapieën. 2 Laffutte Pascale. Callebeekstraat 88, 2620 Hemiksem. Alternatieve behandelingswijzen therapieën. 3 Adriaense Godelieve. Kluizeveldenstraat 187, 2170 Merksem Antwerpen.
leningen
Reiki Masters Gerda Meeusen.
Jules Draeyersstraat, 7 bus 6. Antwerpen 2610 Wilrijk. GSM: 0486/ 80.97.61. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak ervaar ik hoe helend je met Reiki kan ZIJN. Eerste en tweede graad Reiki behaalde ik bij. ANNE VAN ALSTEIN eerste Reiki Master in België.
REIKI 1 Antwerpen 18 UiT in Vlaanderen.
Kathy begon met Reiki in 1993 en werd Reiki Meester onder Paul Mitchell in 2007. Met hun gekende enthousiasme zijn Frank en Kathy zeer dankbaar deze cursus, die bij vele mensen een diepe transformatie teweeg brengt, aan te bieden in het Oost West Centrum. Oost West Centrum Van Schoonbekestraat 148 2018 Antwerpen 18.
Reiki Inwijdingen binnen de Usui-Traditie Reiki opleiding.
Het Usui Systeem van Reiki wordt onderwezen door Reikimasters die getraind zijn in de Reikitraditie zoals die is doorgegeven via de spirituele afstamming, en die hun persoonlijke en professionele leven toegewijd hebben aan deze vorm van healing en pad van spirituele groei.
LaffutteMunay-ki Reiki Centrum Pascale.
Walk In Trust is gevestigd in Hemiksem Antwerpen en Hechtel-Eksel Limburg. Pascale Laffutte 1971. In 2004 ben ik begonnen met Reiki, hetgeen voor mij een pad van healing was. Een tijdje later kwam Sjamanisme in mijn leven, waardoor mijn leven compleet veranderde.
Reiki healing Mol en cursus hooggevoeligheid.
Het maakt dat we bewuster worden van wie we zijn en hoe we daar weer dichter bij kunnen komen. Deze Universele Levensenergie zal een invloed hebben op het fysische lichaam, maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel gebied werkt Reiki transformerend / genezend.

Contacteer ons