Meer resultaten voor reiki antwerpen

reiki antwerpen
Reiki behandeling binnen de Usui-Traditie door Griet Heylen.
Uit ervaring weten we dat het niet nodig is de energie te sturen, zij gaat waar ze op dat moment nodig is. De Reiki-energie werkt zowel op het fysieke, emotionele als spirituele lichaam. Zij nodigt op alle tereinen uit tot diepgaande heling en groei. Wat kan Reiki voor je doen? Reiki werkt op vele tereinen. Zowel fysiek, emotioneel, als spiritueel. Voor sommige mensen is het verlangen om lichamelijke klachten te herstellen een eerste motivatie om hun verbinding met Reiki aan te gaan. Gaandeweg ervaren ze dat Reiki veel meer doet dan alleen maar lichamelijk genezen.
restaurant antwerpen
Amaranth: massage reiki in Deurne.
contacteer dan Amaranth. Amaranth Reiki Massage. Amaranth is een dynamisch massagesalon in Deurne. Ik bied professionele massages aan in een sfeervolle, geborgen en discrete setting. Mijn persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ik je tal van massages op maat kan aanbieden.
ramen antwerpen
Reiki in Antwerpen activate.me.
We vonden 22 reiki resultaten in Antwerpen binnen een straal van 10 km. Wil je meer reiki resultaten in Antwerpen bekomen, pas dan het aantal kilometers aan bij afstand. We hopen dat je uit alle reiki mogelijkheden een gepaste keuze kan maken.
linkbuilding uitbesteden
Munay-ki Reiki Centrum Pascale, Reiki of voetreflexbehandeling 60 min: bespaar 54% in Mechelen via Social Deal.
2 personen 1 persoon. Spontaan uit eten? Overzicht Munay-ki Reiki Centrum Pascale. Reiki of voetreflexbehandeling 60 min. Even heerlijk ontspannen met voetreflexologie of een reikibehandeling van 60 minuten, of verrijk jouw kennis van Reiki met een cursus bij Munay-ki Reiki Centrum Pascale.
https://www.keyboost.nl/nl/default/2008226/Google.aspx
Reiki Cursus met Pascale Lafutte UNIVERSA.
In 2004 ben ik met Reiki begonnen, een pad dat me veel ups-en-downs heeft gebracht maar zeker de moeite was om mezelf in te verdiepen. In 2008 ben ik met Munay-Ki begonnen en zo is het sjamanisme in mij beginnen leven. Ik heb vele opleidingen sjamanisme gevolgd zowel bij westerlingen als bij de Qeros van de Andes zelf. Ik heb het medicijnwiel gevolgd, ben volle mesadrager en volg momenteel een 4-jarige opleiding bij de Qeros die ik 2 maal per jaar ontmoet. Daarnaast volg ik ook nog een coachopleiding bij mental coach Lieve Bullens. In mijn vrije tijd sport ik graag, ik ben een beoefenaar van de Oosterse krijgskunst een sport waar ik tevens ook mijn hart aan verloren heb. Ik hoop jullie van harte te mogen verwelkomen en begeleiden in jullie zoektocht, reis, levensdoel, Als er vragen zijn hoor ik ze graag. Datum: 7 maart 2015. Tijden: van 10u00 tot 15u00. Locatie: Melkmarkt 4, 2000 Antwerpen bovenste verdieping.
website laten bouwen
Merlyn Centrum voor Zelfontplooiing en Herbronning Daalstraat 2, 9420 ERPE-MERE, 053/84 18 27, info@merlyn.be.
Individuele begeleiding Workshops Opleidingen Sounds for healing. Ina Knoops De Marbaixstraat 56 B-2060 Antwerpen Belgium tel 03/235 17 97. In harmonie met jezelf Ergens onderweg tussen lichaam en geest. Marina Pots Kattelinnestraat 11 9420 Erpe-Mere tel 0474/04 31 78. Ontspanningsmassages Bach Bloesem Remedies Bio-gelaatsverzorgingen. Ingrid Boeye Steenweg op Brussel 116 1780 Wemmel Belgium tel 02/569 69 73. Centrum voor Welzijn en Bewustzijnsverruiming. Marleen Vandenbosch Assesteenweg 414 1741 Wambeek Ternat Belgium tel 0475/350 133. Rita Helsen Lauwe. Coach Aurareading en Healing Reiki.
masterclass
Wie is RvdP?
Na een tijdje als rondreizend auralezer te hebben gewerkt, begon ik mij steeds meer in België te interesseren en 1985 heb ik een trainingscentrum in Antwerpen opgericht, waar ik les gaf in auralezing en healing. Inmiddels was ik getrouwd en had twee kindjes. In België volgde ik verdere trainingen, die onder andere resulteerden in mijn inwijding tot sjamaan in 1989 door de gerenommerde Hongaarse sjamaan Joska Soos. De zoektocht naar kennis en inzicht bracht mij in de loop van dit verhaal naar de centra van verschillende grote Meesters in New York, Puna India en Duitsland. Maanden bracht ik door, lerend bij Bagwan Shree Rasneesh Osho, Satchid Ananda, Baba Ganapati, Mother Meera, Amma en een aantal minder bekende Wijzen. Bij het eerste bezoek van Phyllis Lei Furumoto aan België raakte ik gefascineerd door de transformerende en helende werking van Reiki en in 1990 werd ik één van de eerste Reikimeesters in België.
lening
Reiki Reiki Masters Masters Gerda Gerda Meeusen. Meeusen.
Antwerpen 2610 Wilrijk. GSM: 0486/ 80.97.61. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak ervaar ik hoe helend je met Reiki kan ZIJN. De eerste en tweede graad Reiki behaalde ik bij. ANNE VAN ALSTEIN eerste Reiki Master in België. Mijn Reiki masterschap behaalde ik bij MARCEL BASTIANEN.
optimizer

Contacteer ons