Op zoek naar reiki praktijk beginnen?

reiki praktijk beginnen
Een eigen praktijk in 10 stappen Ikgastarten.
Ben jij werkzaam in de zorg en heb je de keuze gemaakt voor de start van een eigen praktijk of neem je een bestaande praktijk over? Dan is het goed om te weten dat er een aantal regels zijn van de overheid.
geld
Praktijk beginnen.
En daarnaast lijkt het me handig om de nieuwere" inzichten te hebben. Ik zou graag in de" toekomst" ergens volgend jaar een praktijk in reiki beginnen. Wel aan huis. Ik heb hier een slaapkamer voor die ik zou kunnen verbouwen" tot praktijk.
houten poorten
Wie kan mij verder helpen.
Reactie 1 Gepost op: 14 januari 2011, 125100.: Je bedrijft geen geneeskunde door Reiki te beoefenen. Je stelt geen diagnoses en je ondermijnt in geen enkel advies dat je geeft, het medische. In dat geval, is het ok. Wie geen medisch diploma heeft maar wel medische adviezen verstrekt, kan door de orde der geneesheren, terecht, vervolgd worden. Om je anderzijds te beschermen tegen beroepsfouten, kan je een beroepsverzekering en ondersteuning bekomen door aangesloten te zijn bij de wettelijke beroepsvereniging Naturopathica www.naturopathica.be Als bv een clint na een sessie bij jou naar huis rijdt, en onderweg een ongeval heeft en deze clint zegt dat ie duizelig was van bij jou op de behandeltafel, dan kunnen bv de poppen aan het dansen gaan. Dan is een goeie verzekering een noodzaak. Dit komt uiteraard nauwelijks voor, maar beter voorkomen natuurlijk. Zijn er nog andere praktische bezwaren om een praktijk te beginnen?
zanger
Yoga en reiki praktijk starten Spiritueel Ondernemers Netwerk.
Sinds april ben ik bezig met het opzetten van mijn eingen pratkijk voor kinderyoga lessen en reiki behandelingen. Ik ben op zoek naar ervaringen van mensen die hetzelfde gedaan hebben, zodat ik kan kijken hoe ik nu verder kan. Ook hoor ik het graag als er mensen zijn die helemaal zelfstandig zijn met hun praktijk, dus geen andere baan meer hebben dan hun eigen bedrijf.
moffett kooiaap
Reiki praktijk starten.
Onderwerp: Reiki praktijk starten 387 keer gelezen. Reiki praktijk starten. DMSStore Gepost op: 3 februari 2016, 1647.: Een kennis van mij wilt een reiki-praktijk beginnen. Wij weten allebei niet in welke branche dit hoort en kunnen dit maar niet vinden.
Werkt Reiki voor iedereen inzichten in Reiki healing.
Vanaf dan kan je niet alleen beginnen werken met de Reiki-zelfbehandeling maar kan je ook Reiki beginnen uit te wisselen. Op de open-Reiki avonden komen studenten samen om de kennis van Reiki verder te verdiepen door door behandelingen uit te wisselen.
Reiki cursus graad 1 Mintaka.
We gaan in de praktijk onszelf behandelen en elkaar. De Reiki cursus graad 1 wordt afgesloten met jouw inwijding en een certificaat. Na het volgen van de Reiki cursus graad 1 mag je starten met Reiki therapie te geven aan mensen in je omgeving of aan klanten, indien je start met een Reiki-praktijk.
Reiki voor Dummies N.L. Paul Google Boeken.
Reiki voor Dummies. Over dit boek. Boeken kopen Google Play. Browse door s werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader. Ga nu naar Google Play. Pagina's' weergegeven met toestemming van Pearson Education.

Contacteer ons