Resultaten voor reiki 2

reiki 2
Reiki Cursus tweede graad.
Dit houdt in dat je minstens 3 maanden intensief met Reiki hebt gewerkt. Heb je hier vragen over, mail maar gerust. Prijs: 500 /persoon. Twee opeenvolgende dagen van 10u tot / 13u. Reiki 2 klassen kunnen ook op afspraak bv.
mini spy camera kopen
REIKI 2: Leren werken met de Reiki-symbolen Els Decoster.
Psychotherapeut, Reiki Master. Psychotherapie Reiki Mindfulness. Heb je vragen, of wil je een afspraak, dan kun je me bellen op het nr. 056 / 60 77 02 of e-mailen naar els.decoster@skynet.be. Cursus Reiki 2. Leren werken met de Reiki-symbolen. Inhoud Data en uurroosters Praktische info Prijs.
Binnendeuren
Reiki: Reiki Inwijding 2e Graad volgens de Usui Traditie.
Je reservering is volledig na inschrijving én betaling van het volledige bedrag op het rekeningnummer 523-0804786-52 met vermelding.: Reiki 2 Inwijding datum cursus je naam. Voor betaling uit het buitenland: IBAN: BE64 5230 8047 8652 Bic: TRIOBEBB. Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier. Inschrijfformulier Reiki 2 Inwijding.
live bands
Tera-Mai Reiki Seichem 2.
Reiki Seichem 2. Reiki-Seichem 123 Reiki Beleven. Reiki Verdieping Reiki geschiedenis. Reiki Leefprincipes Reiki master. Reiki Seichem 2. In de 1 e graad hebben we geleerd wat de Universele helende energie van de Bron. in staat was door onze handen te doen.
pocketvering matras kopen
Reiki 2 cursus Leer reiki behandelingen geven Anand Opleidingen.
Uitleg over de Reiki 2 Cursus. Afstemming op de Reiki 2 symbolen. Bespreken eerste symbool, toepassing, tekenen. Geven van een korte Reiki 2 Behandeling met het eerste symbool. Bespreken tweede symbool, toepassing, tekenen. Methoden en technieken gebruik tweede symbool. Betekenis en gebruik 3e Reiki 2 symbool en tekenen 3e Reiki 2 symbool.
https://www.keyboost.nl/nl/default/2008226/Google.aspx
Reiki 2 Reiki 1-2-3 cursus. quote-left. quote-left. quote-left. quote-left.
De volgende stap op jouw Reiki pad. Als je Reiki 1 hebt afgerond en je bent klaar voor een vervolg, dan is dit wellicht het moment om Reiki 2 te volgen! Een Reiki 2 cursus is een heel bijzondere ervaring.
dsa adwords
Reiki 2 Doorgroeidagen volgend de Usui Traditie.
Reiki 2 Doorgroeidag: Kracht van de Reiki symbolen. Reiki doorgroeidag binnen Usui traditie." Reiki is de levensenergie, de kracht om je om te draaien en de moed om te kiezen voor de nieuwe wereld die voor je openligt." Dit is een intensieve verdiepingsdag voor studenten die de Reiki 2 Graad behaalden.
lening
Reiki 2 opleiding cursus voor volwassenen reikihealing.be.
Of maak gebruik van dit formulier. Van zodra ik dit formulier ontvang, ontvangt u een mail ter bevestiging. Let er aub op je mailadres correct in te voeren daar ik dit gebruik om je te contacteren. Inschrijven Reiki 2 cursus.
Copywriter

Contacteer ons