Meer resultaten voor reiki 1

reiki 1
REIKI 1 Antwerpen 18 UiT in Vlaanderen.
Hij is lid van de Reiki Alliantie en was, samen met zijn Reiki Meester Phil Morgan, verantwoordelijk voor de leiding van de 25e NorthWest Reiki Gathering. Hij heeft sinds lang een drukke Reiki praktijk en geeft de Reiki training aan de studenten van de Oregon School of Massage.
intuitieve ontwikkeling cursus
Reiki 1 Doorgroeidagen binnen de Usui Traditie.
Reiki 1 Doorgroeidag op Zaterdag 16 september.: Werken met de kracht van intentie ter verdieping van je persoonlijke groei en het werken met anderen. Deze Reiki doorgroeidag is voor studenten die ingewijd zijn in de 1e Graad Reiki en hun werk willen verdiepen.
daikin
Crian.be Reiki 1.
De Reiki 1 dag is een zeer verrijkende en hartverwarmende ervaring, er zijn geen examens of testen te ondergaan. Het is altijd bijzonder fijn om te mogen beleven dat leerlingen, na de inwijdingen, de Universele Reiki Energie daadwerkelijk voelen stromen.
lenen
Reiki inwijding eerste en tweede graad Maancirkel.
Ze geven al meer dan 25 jaar Reiki-sessies en Reiki-inwijdingen en hebben een uitgebreide ervaring zowel in het heling geven als in het begeleiden van mensen op hun Reiki-inwijdingspad. Opleiding: Reiki 1 is als het ware de opener naar de wereld van heling en Licht.
Reiki 1 cursus als start van zelfontwikkeling en groei.
Aanmelden: onderaan deze pagina. Overig: de Reiki 1 cursus is de eerste stap op weg naar de Reiki 2 cursus en de Reiki 3 Cursus voor de Master-titel. Deel van de cursus reiki 1 is deelname aan de Reiki Oefeningen introductie.
Reiki 1 opleiding cursus voor volwassenen reikihealing.be.
Prijs: 165 /per persoon, in overeenstemming met de internationale richtprijs volgens het traditionele Usui Reiki Healing Systeem, te betalen bij de aanvang van de cursus. Locatie; Reiki Centrum, Processiestraat 87, 1742 Ternat, tel. U ontvangt een Reiki 1 certificaat diploma.
Cursus Reiki Eerste Graad Inwijding Puur in Balans.
Emotioneel verzacht reiki innerlijke pijn, spoort het blokkades op, verhoogt het de zelfacceptatie en geeft je inzicht in je doen en laten. Spiritueel verhoogt reiki je intuïtie, is het een tool om makkelijker te mediteren, verscherpt het je bewustzijn en zorgt het voor transformatie.
Reiki 1 Inwijding vanackermyriam.
Mijn ontgoocheling was zo groot dat ik het liet voor wat het was, tot een avond dat een vriendin me opbelde die net van bij jou kwam, ze wou oefenen op mij, ze was enorm enthousiast, en ik ging op het aanbod in, en wat ze na haar reiki 1 allemaal kon.

Contacteer ons