Resultaten voor behandeltafel reiki

behandeltafel reiki
Elektrische massagetafel tweedehands Massageartikelen kopen? BESLIST.be Lage prijs.
Met de ademopening in de hoofdsteun is deze stoel ook als behandeltafel te gebruiken. Belangrijkste kenmerken: elektrisch in hoogte verstelbaar. Design behandelstoel Olav Zoekt u een design behandelstoel die niet alleen mooi vormgegeven is maar ook voorzien van voldoende instelbare delen? Behandelstoel Olav is een behandelstoel uit de categorie luxere behandelstoelen, maar met een heel aantrekkelijk prijskaartje. De fraaie frisse vormgeving, ronde lijnen en mooi afgewerkte voet geven maken. 2 x hoeslakenset massagetafel badstof. Deze zachte badstof hoeslakenset bestaat uit 2 hoeslakens en 2 hoofdsteun covers. De hoeslakenset is voorzien van een ademopening. De 2 badstof hoofdsteun covers zijn voorzien van klitteband. Deze set is geschikt voor alle massagetafels uit ons assortiment. Massagetafel Body Arrival. De Body Arrival is een snel opklapbare, stabiele tafel met een bijzondere afwerking. De verschillende onderdelen zoals hooggeplaatste eindpanelen en Reikipanelen maken hem in het bijzonder geschikt voor ontspanningsmassages, healing en Reiki.
seo uitbesteden
Reiki-Behandeling.
Bij een persoonlijke en directe Reikibehandeling wordt de persoon in. aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Door verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki behandelaar doorgegeven.
kot antwerpen
Massage Beauty Wellness Massagetafel Body Reiki.
Ponyseat Beauty Prof. Zadelkruk met unieke kantel functie, met of zonder rug te gebruiken. Ponyseat Deluxe zadelkruk. Aluminium onderstel, geschikt voor alle vloeren. Massagetafel Body Reiki. Massagetafel Body Arrival. I nverson Table Lifegear Easy. Ponyseat Deluxe zadelkruk. Electrische behandeltafel Ijoy.
Verhuisdoos
New Spirit Reiki massagetafel.
De New Spirit Reiki kan bezichtigd worden bij mij thuis. Gelieve hiervoor eerst contact op te nemen: 056 / 323 969. Overzicht van het aanbod Earthlite draagbare massagetafel. De New Spirit Reiki massagetafel kun je bestellen via de online winkel.
Lening simulatie
Tweedehands massagetafel Zoekertjes.net.
Geniet van een ontspannende shiatsu of reiki massage met deze tweedelige, houten massagetafel / behandeltafel met mooie ronde hoeken. Complete set met armsteunen, verstelbare hoofdsteun, gratis armlus. Fizzix Vierdelige Massagetafel Wit Aluminium. Geniet van een ontspannende shiatsu of reiki massage met deze vierdelige, aluminium massagetafel / behandeltafel met mooie ronde hoeken.
Reiki behandeltafels Nederlof Centrum.
De behandeltafels zijn ideaal voor lichaamswerk en healing zoals: massage, aurahealing, chakrahealing en reiki. Er zijn 2 modellen behandeltafels en meerdere kleuren. Alle behandeltafels zet je in 10 seconden neer! uiterst stevig en stabiele behandeltafel. complete reiki behandeltafel met veel extras.
Rianne Leijten Reikibehandeling.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of behoefte. Dus wil je eens ervaren wat Reiki voor je kan betekenen, maak dan een afspraak met mij voor een behandeling. Ook bestaat de mogelijkheid om afstandsbehandelingen van mij te ontvangen.Mijn voorkeur gaat overigens uit naar de Reikibehandelingen, liggende op mijn behandeltafel, maar zeker als het gaat om het geven van Reikibehandelingen aan babys of kleine kinderen, dan geef ik afstandsbehandelingen.
Hoe kies ik een massagetafel.
Alle tafels die wij verkopen zijn sterk genoeg voor gewone ontspanningsmassage, reiki, healing e.d. De ene soort sessie vereist meer van een tafel dan de andere, het maakt soms ook uit hoe intens de tafels gebruikt worden. Voor thuisgebruik zal je een andere keus maken dan voor professioneel gebruik.

Contacteer ons