Resultaten voor reiki inwijding

reiki inwijding
Reiki: Reiki 1 Inwijding binnen de Usui Traditie.
Reiki" is voor mij de oneindige energiebron die je reeds na de eerste inwijding onmiddellijk kunt ervarenen, dit met ongeloofelijk veel dankbaarhied." nog steeds over mijn wangen bij het diepe en gelukzalige gevoel dat ik aan het weekend Inwijding in Reiki I heb overgehouden.
trouwringen
Reiki en Seichem Eerste Graad inwijding.
Het helpt je om meer innerlijke rust te bekomen, je zelfhelend vermogen te activeren/versterken, en jezelf te ont-dekken. Aanvullend op de Reiki inwijding bevordert de Seichem inwijding extra je helende en intuïtieve vermogens. Elke energiestraal van Seichem heeft zijn specifieke helende eigenschappen.
daikin
Reiki inwijding eerste en tweede graad Maancirkel.
Je kan ook al Reiki geven aan anderen, hoewel de 2de inwijding daar meer op ingesteld is. Verder groei je tijdens de workshop in de liefdevolle energie van reiki en word je geïnitieerd in de filosofie van Reiki. De opleiding en initiaties lopen over 2 dagen.
lening
Reiki derde graad Reiki Master inwijding Maancirkel.
Reiki 3 Na het volgen van de eerste en tweede graad is voor sommigen de tijd gekomen om door te groeien naar de derde Reiki-graad. Kiezen voor de Reiki 3 Master inwijding betekent bewust kiezen om het Pad naar Meesterschap te gaan en is een belangrijke stap in je leven.
Reiki 1 Inwijding vanackermyriam.
Tijdens de inwijding wordt het boekje volledig, doorgenomen en wordt alles uitgelegd: de gedetailleerde foto's' van handposities worden besproken en geoefend zodat je handen beginnen te kriebelen om zelf ook aan de slag te gaan. Bij een Reiki inwijding wordt jouw kanaal opengezet, alles wat je na je inwijding aanraakt wordt met Reiki vervuld.
Cursus Reiki Eerste Graad Inwijding Puur in Balans.
3 extra persoonlijke reiki sessies of op afstand om de kracht van reiki nog meer te verankeren en je eigen persoonlijke transformatieproces te versnellen. Een persoonlijke energiereading waaruit blijkt waar je op dat moment nog verder kan ontwikkelen, die je steunt in je proces, die je meer inzicht geeft en je antwoord kan bieden op je vragen. persoonlijke emailondersteuning gedurende twee maanden na de inwijding om je vragen te beantwoorden omtrent je reiki-beoefening bij jezelf en bij anderen.
Reiki-inwijdingen De kristallen piramide Myriam Spelier.
Inwijding 1 ste graad Reiki: Bij de 1 ste graad Reiki leer je jezelf en anderen behandelen. Inwijding 2 de graad Reiki: Bij de 2 de graad Reiki werk je met de 3 symbolen Hon Sha Ze Sho Nen, Sei He Ki en Sho Ku Rei en leer je afstandsbehandelingen geven.
1e graad / Reiki Reiki Centrum.
Zowel op lichamelijk vlak, als op vlak van emoties, denken en spiritualiteit word je gestimuleerd. De inwijding in de 1e graad, heeft vooral een lichamelijke ingang. Helemaal in balans komen, ondersteun je door na de inwijding jezelf Reiki te geven.

Contacteer ons