Resultaten voor reiki behandeling kosten

reiki behandeling kosten
Reiki behandeling I lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid.
De term Reiki bestaat uit twee Japanse tekens. Kanji Rei wat geest of ziel betekent en ki wat energie of levenskracht betekent. Hoe werkt een Reiki behandeling? Stel, je ervaart bijvoorbeeld veel stress en komt bij mij voor een Reiki behandeling.
daikin
Prijs reiki behandeling weten? Bekijk het aanbod van Zinado.
Het eerste consult duurt altijd 90 minuten en bestaat uit een kennismakings en oriëntatiegesprek en een reiki behandeling. De Reiki I en II inwijdingen nemen 3 dagdelen van ongeveer 4 uur in beslag dat is inclusief de terugkom. De inwijdingen worden één op één gegeven. Mocht u toch graag met twee personen tegelijk willen komen, dan is dat mogelijk. De kosten worden ook dan per persoon in rekening gebracht.
geld lenen
Reiki 1-2-3 Maancirkel.
Bij de 1ste graad ligt het accent op zelfheling, maar je kan ook al een volledige behandeling geven en de band tussen jou en je Hogere Zelf is flink aangehaald. Bij de 2de graad ligt de nadruk op heling geven aan anderen en je leert helen overheen de grenzen van tijd en ruimte. Je leert ook symbolen en mantras om je daarbij te helpen. Bij Reiki 3 kan je Reiki in de wereld uitdragen door zelf inwijdingen te geven.
hg
Reiki master.
Deze oefendagen zijn interessant omdat je alsdan kontakt kan hebben met andere Reiki-mensen, je kan ervaringen uitwisselen; je kan er Reiki ontvangen en geven. Welk systeem initiëert de master? Wat is de afstammingslijn van de master? Waar houdt de master zich op spiritueel of alternatief vlak nog mee bezig? Zijn het dingen die voor jou ook goed voelen? Wat heeft de master gerealiseerd op energetisch vlak? Wat kan de master? Bovenstaande informatie kan je tegenwoordig gemakkelijk via e-mail te weten komen. Kennismaking en behandeling.:
Wat kost een Reiki cursus.
Soms vragen mensen mij hoe het komt dat de kosten van de Reiki cursussen zo laag zijn in vergelijking met sommige andere Reiki Masters. Mijn antwoord hierop is heel simpel: de kosten bij mij zijn niet laag, maar bij sommige andere Reiki Masters zijn ze hoog!
Reiki behandeling Reiki Vorden.
Bij een behandelreeks van 10 afstandsbehandelingen binnen 4 weken, krijg je de laatste behandeling cadeau! De kosten voor afstandsbehandelingen dienen vooraf voldaan te zijn. De behandeling duurt ongeveer een half uur. Bel mij of stuur mij een e-mail. Rianne Leijten Reiki Vorden.
Prijzen reiki behandeling.
Auteur Topic: Prijzen reiki behandeling gelezen 6817 keer. 0 leden en 1 gast bekijken dit topic. Geslacht: Berichten: 47. Prijzen reiki behandeling. Gepost op: januari 06, 2010, 033350: pm. Ik heb even een vraagje aan de mensen die reiki behandelingen geven en daar een vergoeding voor vragen.
Tarieven reikicentrumdeontmoeting.nl.
Kinder Reiki behandeling. Aura Chakra balancing. Persoonlijke behandelplannen met een totaal pakket. Sjamanistisch sessie met Soulretrieval of Powerextraction. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Ik werk op holistische, intuïtieve basis. De genoemde tijden kunnen uitlopen, hier worden geen extra kosten voor berekend.

Contacteer ons