Zoeken naar reiki massage amsterdam

reiki massage amsterdam
Massage salons Dit zijn de beste massagesalons van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.
Ontspannen massages, reiki, harsen, spatadertherapue. Je kunt het allemaal doen bij Salvete Beauty Massage. Gelegen in het centrum van Utrecht en uitgevoerd door ervaren therapeuten. Kwaliteit in hartje Utrecht. Schrijf je nu in voor het Zen in Zeven Dagen Plan van JAN. 13 Vegan beautymerken, mooi vanbinnen én vanbuiten. Op deze spots kun je in warmte overwinteren. Advertentie Lees hieronder verder. Meer van Zen In Zeven Dagen Met Jan. JAN's' uitgebreide Yogipedia. Zen-tips van de JAN redactie. Advertentie Lees hieronder verder. Dit is Mindgym. Acht tips om te ontspannen op het werk en thuis. Koester je monkeymind. Hiermee verklein je de kans op een depressie. De natuur in: wat levert het je op? Me-time in jouw ochtendritueel: wat levert het op? Last van vermoeidheid en stress? Zo kom je ervanaf. Dit is de beste manier om geen stress te hebben. Zen In Zeven Dagen Met Jan. 35 beste restaurants in Amsterdam 2018.
Sea
Reiki Yogaschool in Amsterdam Noord.
Boek je reiki session. Reiki van 90 minuten: 8500., Reiki van 75 min: 7000., Book je massage gemakkelijk via ons MindBody online reserveringssysteem! Wil je de massage korter dan 48 uur van te voren inplannen? Bel dan even om de afspraak met ons in te plannen met 31 06 1429 3350 Esther of met 31 06 202 084 04 Sina. Belangrijk: Geen bevestiging ontvangen maar wel betaalt? Stuur ons dan een e-mail. Dan kijken wij of je boeking goed is doorgekomen. GET THE LATEST INSPIRATION STORIES DELIVERED TO YOUR INBOX. 1021 EZ Amsterdam Noord.
lening
Moonhealing Massage, Reiki, Reading en Coaching in Amsterdam Zuid en Amsterdam Oost. Bezoek het Amsterdam South Health Centre of Therapeutisch Centrum Oost en geniet van een Deep Tissue Massage, Reiki
Ontspanningsmassage, Deep tissue massage, Indiase hoofdmassage, Reiki healing, Holistische massage, Hot lava shells, Reading coaching in Amsterdam Zuid in het Amsterdam South Health Center op de grens met Amsterdam West en Amsterdam Nieuw-West in de buurt van het Hoofddorpplein, ten westen van het Vondelpark.
lening aanvragen
Massages, reiki, holistisch, energetische en tantra massages in Amsterdam Total Touch Massage Therapy.
Dan is een tantrische massage voor jou wellicht een goede weg om te ontspannen en te helen. Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Indien nodig kan daarbij aandacht worden geschonken aan gevoeligheden in het bekkenbodemgebied om blokkades aan te pakken. Copyright Total Touch Massage Therapy Massage Amsterdam.
Free
Reiki in Amsterdam: Boek direct online! Treatwell.
Reiki massage stressklachten. 1 u 15 min. Reiki massage ontspanning. 1 u 15 min. Quick view venue details. Ben je toe aan een massage? Breng dan eens een bezoek aan Praktijk voor Massage en Holistische Behandelingen in de Bestevaerstraat in Amsterdam.
Jeannette Mulder Massagetherapeut, Reikimaster en Coach Weesp.
Mijn naam is Jeannette Mulder 1972. Ik ben massagetherapeut, docent Babymassage, reiki master, reiki trainer en coach. Van oorsprong ben afgestudeerd in de Communicatiewetenschap UvA, 1999. Door de jaren heen heb ik me verdiept in verschillende vormen van massage en bewustwording, dit begon aanvankelijk als hobby. Ik ontdekte hoe fijn het is om gemasseerd te worden, hoe een massage je kan helpen om je lichaam goed te voelen en hoe het je weer bij jezelf kan brengen. Ook ontdekte ik dat ik graag vanuit gevoel wil werken en niet alleen vanuit mijn hoofd. Daarom besloot ik me verder in massage en bewustwording te verdiepen. In 2003 heb ik een jaartraining Ayurveda gevolgd Amsterdam.
Bodysoulutions Aurahealing, Reiki, Massages, Voeding.
Aurahealing, Reiki, Massage Voedingsadviezen. Regio Amsterdam, Utrecht en Almere. The best way to predict your future is to create it yourself. 06 43 42 29 00. Stuur een mail. Welkom bij bodysoulutions, praktijk voor natuurgeneeskundige therapieën. BodySoulutions biedt u een totaal pakket voor de juiste evenwichtige balans van lichaam en geest.
Massage, Healing Reikipraktijk Paradijs, Reikibehandeling, engelenreading en/of healing: bespaar 51% in Breda via Social Deal.
Meer over deze deal. Breng een bezoek aan Massage, Healing Reikipraktijk Paradijs en stimuleer je zelfgenezend vermogen. Reikimaster en Engelen Expert Rachel helpt je bij al je persoonlijke conflicten. Daarnaast beantwoordt ze ook al je onbeantwoorde vragen door gebruik van verschillende technieken. Kom tot rust en raak weer in balans met een reikibehandeling van 45 minuten, engelenreading en/of healing van 30 of 60 minuten. Reikibehandeling 45 minuten. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van degene die het ontvangt.

Contacteer ons