Meer resultaten voor reiki 1 inwijding

reiki 1 inwijding
Reiki 1, 2 en 3 inwijdingen door Tineke van Urk. Zoeken. search.
Reiki volgens het Usui-systeem: Naast behandelingen kun je bij Praktijk Tineke van Urk ook een opleiding volgen en ingewijd worden voor Reiki I, Reiki II en Reiki III, zodat ook jij deze behandelingen kunt uitvoeren. Reiki cursus: Reiki inwijding 1, 2 en 3.
afbetaling
Reiki 1 inwijding volgens de Usui Menen.
A TOT Z. Main menu omega. Dienstverlening en bestuur. Home Reiki 1 inwijding volgens de Usui. Reiki 1 inwijding volgens de Usui. Stad Menen Grote Markt 1 8930 Menen info@menen.be 056 529 200 BTW BE 0207433312 Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden Privacy-verklaring.
seo uitbesteden
Reiki 1 Inwijding vanackermyriam.
Myriam Paulik, wens jullie hartelijk te danken voor de prachtige reiki 1 inwijding van gisteren.het was een prachtige, zonnige dag en het feit dat we reiki instructie mochten ontvangen en toepassen in je paradijselijke tuin is uniek.de manier waarop je reiki overbrengt beantwoordde volledig aan mijn verwachtingen dank voor het delen van je persoonlijke ervaringen met reiki.
teambuilding
Crian.be Reiki 1.
DE DAG WAAROP JE LEVEN VERANDERT. INWIJDING: REIKI 1. Voor iedereen die bewust wil omgaan met het energetische aspect van het leven en zich wil leren afschermen tegen energieën van anderen. Als Reiki 1-student leer je, door middel van de ontvangen initiaties, hoe je af te stemmen als kanaal om via de handen Reiki-energie te sturen naar jezelf of een ander.
link checker
1e graad / Reiki Reiki Centrum.
Op het einde van de inwijding ontvangt elke deelnemer een certificaat. Een Reiki inwijding brengt echter iets veel belangrijker met zich mee. Je beschikt dan immers voor het leven over deze energie. Je kan het telkens voor jezelf gebruiken of voor iemand anders, zo vaak je maar wil. We beginnen om 9u00 en het einde voorzien we omstreeks 16u00, tenzij anders vermeld. De data zijn geen reeks, je dient de cursus slechts op 1 datum te volgen.
Reiki behandeling en inwijding Isabelle Duchêne Spiritueel Medium en Energetisch Life Coach.
Enkel voor mensen die minimaal 2 jaar voor aanvang van deze dag met de 1 ste graad in aanraking zijn geweest. Basiskennis is nodig. Leren energetische overdracht van energie en energetische anatomie, de do's' en don'ts' van reiki en leren behandelen met klank en trilling. Inwijding 2 de graad met de symbolen.
Reiki Cura Natura.
De cursus Reiki 2 wordt in 1 dag gegeven. Hierbij ontvang je een inwijding en je leert over de Reiki symbolen en hoe deze te tekenen. Vervolgens leer je over het geven van Reiki op afstand en hoe dit toe te passen.
Initiaties Whisperings from Reiki.
Je ontvangt de Reiki Seichem 1 inwijdingen en o ntvangt hiervan een certificaat. Investering: 225 euro. Duur: 4 of 3 dagdelen. Waar en wanneer.: Volgende reeks in Oelegem: woensdag 06/06, vrijdag 08/06, maandag 11/06 telkens van 9.30 tot 12.30. Volgende reeks bij Universa vzw: donderdag 10/05 van 10.00 tot 16.30, vrijdag 11/05 van 10.00 tot 13.00., meer info: www.universa.nu/reiki-seichem-workshop. Liever een individuele inwijding?

Contacteer ons