Resultaten voor reiki behandeling utrecht

reiki behandeling utrecht
Stille Verhalen Utrecht Reiki cursus.
Houten trap
reiki Reiki Centrum Utrecht.
In een drukke maatschappij is het lastig volledig in balans te blijven. Reiki Centrum Utrecht helpt je daarbij. Tijdens de behandeling lig je met kleren aan en schoenen uit op een massagetafel, eerst op je rug en daarna op je buik.
leningen simulatie
over mij Reiki Centrum Utrecht.
Als Reiki Practitioner RP ben ik aangesloten bij Beroepsvereniging Reiki Ryoho en bij Reiki Vereniging Cirkel. Als Natuurgeneeskundig Therapeut ben ik aangesloten bij de BATC. Ik heb de volgende opleidingen en cursussen gevolgd.: Reiki I, Suuz van Straalen, Heel Puur Utrecht.
ontstop
Reiki cursus Utrecht. Reiki Master opleiding. Aangesloten bij Cirkel. Spirit.
Reiki cursus tweede inwijding. Reikicursus eerste inwijding. Reiki cursus tweede inwijding. Reiki 3 A Masterclass. Was de eerste Reiki inwijding vooral bedoeld voor jezelf, deze tweede cursusdag is vooral gericht op het geven van Reiki aan anderen. Drie krachtige symbolen.
Reiki behandeling Manja Weijers.
Vanaf februari 2017 kun je bij mij terecht voor een reiki behandeling in Utrecht bij mijn praktijk op de Amsterdamsestraatweg 128-134. Neem contact met me op via het contactformulier of via info@manjaweijers.nl om een afspraak te maken. Wat is reiki?
Reiki cursus Balans Massage Utrecht.
Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je de levenskracht, die je nodig hebt voor je eigen lichaam, kwijtraakt. Reiki is geen vervanging, maar wel een prachtige aanvulling op de reguliere geneeskunde, omdat Reiki de helende werking van elke andere therapie versterkt en het zelfgenezend vermogen bevordert.
Reiki in utrecht.
Het is mogelijk om Reiki-1 of Reiki-2 te herhalen of op te frissen bijvoorbeeld lange tijd geen Reiki gedaan. Met hernieuwde initiaties en studiemateriaal kost dat 80. Een gedeelte van de cursusgelden gaat naar het ecologisch jeugdproject ECO-TRUST in Zuid India. Zie ook Het Kinderproject. De cursussen worden in het algemeen op weekenddagen en in ons centrum gegeven. Incidenteel ook op twee avonden. Voor meer informatie en actuele cursusdata klik op.: De cursussen worden gegeven door Sanatan Swemer, publicist met jarenlange ervaring als counselor en Elsja Lewin, universitair docente stressmanagement en yogatherapeute. Beiden zijn Usui Reiki-master. Wij werken met kleine groepen en geven individuele begeleiding. Route beschrijving locatie Utrecht.
Reiki cursus in Utrecht doen? Reiki 1 cursus door Lilly van Viegen.
Leren hoe je Reiki kunt geven? Leren hoe je Reiki kunt geven? Kom naar de Reiki cursus in Utrecht! In deze Reiki cursus leer je hoe je zelf een Reiki behandeling kunt geven. Ik geef meerdere keren per jaar een Reiki cursus in Utrecht.

Contacteer ons