Meer resultaten voor reiki behandeling utrecht

reiki behandeling utrecht
AltNed Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen Reiki.
Natuurgeneeskunde met vergoeding door zorgverzekeraars. Mijn naam is Jenny en ik ben paramedisch natuurgeneeskundig therapeut in Utrecht. Mijn natuurgeneeskundige consulten worden gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars, omdat ik aangesloten ben bij de beroepsorgan. Op website geklikt 237. Rust en even tijd voor jezelf. Toe aan een moment voor jezelf gun je een Reiki behandeling.
holistische massage utrecht
Nederlandse Vereniging van Reikimasters USUI SHIKI RYOHO.
We streven ernaar Reiki, Usui Shiki Ryoho, een plaats te geven in de maatschappij. Leden van de NVRM doen dit door Reiki toe te passen in het dagelijks leven en professioneel uit te dragen door middel van Reikibehandelingen en cursussen, scholing en intervisie.
holistische massage utrecht
over mij Reiki Centrum Utrecht.
Als Reiki Practitioner RP ben ik aangesloten bij Beroepsvereniging Reiki Ryoho en bij Reiki Vereniging Cirkel. Als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut ben ik aangesloten bij de BATC. Ik heb de volgende opleidingen en cursussen gevolgd.: Reiki I, Suuz van Straalen, Heel Puur Utrecht.
te
Praktijk Camelia.
De energie kan soms namelijk niet meer optimaal door de energiebanen stromen. Door het geven van reikibehandelingen en/of het balanceren van je chakras kan ik je helpen om eventuele blokkades op te heffen en je energie weer te laten stromen, daardoor kunnen klachten sterk verminderen of helemaal verdwijnen.
tweepersoons matrassen
Utrecht Healing Spiritueel Werkers Nederland.
Holistisch coach Spiritueel begeleider Ontspanningsbehandelingen Reiki Master. Ontspanning, verdieping, verbinding. Dat is wat je ervaart in mijn praktijk House of Innerchi. Als holistisch coach, yoga docent, reiki master en spiritueel begeleider combineer ik kennis, ervaring, gevoel en intuïtie. Zo stem ik mijn begeleiding op jouw persoonlijke behoefte af.
https://www.keyboost.nl/nl/default/2008226/Google.aspx
Reiki massage en meer De Orchidee Om je beter te voelen.
Reiki is bij veel mensen nog niet echt bekend en dat is heel jammer, want het kan een heel positieve invloed op uw gezondheid en uw leven hebben. Gelukkig leren wel steeds meer mensen Reiki kennen en steeds meer mensen beseffen dat het niet zweverig en niet eng is.
online marketing bureau rotterdam
Avanturijn Cursus en gezondheidscentrum in Utrecht Centrum.
Avanturijn Cursus en Gezondheidscentrum Voetiusstraat 3. 3512 JL Utrecht onder de Domkerk bekijk kaart. Telefoon: 030 2331766. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 1000: 1200: op dinsdag, woensdag en donderdagochtend. De inhoud van deze website mag niet zonder toestemming gereproduceerd worden.
lening aanvragen online
De Reiki behandeling Reikipraktijk Yasuragi De Meern/Utrecht!
Dit is ook exclusief het voor-/nagesprek van circa 15 min. In overleg is het ook mogelijk om bij u thuis een behandeling te ontvangen. Heeft u specifieke wensen voor een behandeling of wilt u meer informatie over een Reiki behandeling bij Yasuragi?"
wissellijsten

Contacteer ons