Resultaten voor reiki behandeling amsterdam

reiki behandeling amsterdam
Reiki Reiki Reiki Data. Amsterdam Amsterdam Amsterdam Edna Edna Edna Kalb Kalb Kalb en en en Fred Fred Fred Meijer. Meijer. Meijer.
Van harte welkom op onze website over onze Reiki-activiteiten. Klik voor meer informatie op een van de buttons in het navigatiemenu aan de linkerkant. Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Onze gegevens zijn te vinden onder de button contact.
shiatsu amsterdam
Reiki behandeling of cursus bij Zensaties in Amsterdam.
Heeft u zin in een fijne Reiki behandeling of een ontspannende massage en dan het liefste op een locatie naar keuze? Alle behandelingen van Zensaties zijn ook op locatie mogelijk. Online afspraak maken. Privacy Policy Zensaties. Reiki voor kinderen. Fit Balsem massage. Zensaties in je inbox. Laat dit veld lees als je een mens bent.: Zensaties Eerste Laurierdwarsstraat 2 1016 PV Amsterdam.
codeslot
Healing Reiki Aurahealing en Reiki.
Een en ander leidde tot verdieping in o.a. voeding, Tai-Chi, theosofie, Gnosis, esoterie, Sjamanisme en energetisch werk. Professioneel Aurahealer en Reiki Master. Aangesloten bij de beroepsverenigingen.: Reiki Ryoho en Organisatie AuraTouch Aurahealers. Aurahealing en Reiki. Neem contact op. Meerhuizenstraat 15 1078 TG Amsterdam.
te
Reiki Amsterdam Reiki Behandeling De Telefoongids.
023-5632690 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Alternatieve geneeswijzen in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 door 2 beoordelingen. Reiki is een alternatieve geneeswijze ter behandeling van allerlei problemen van lichaam en geest. Deze natuurlijke geneeswijze maakt gebruik van heling via de handen.
matras boxspring kopen
Reiki 1 Cursussen cityOasis.
27 februari 2015 Reiki 1 Cursussen. Ontspanning Rust Balans Heling Er is nog plaats in mijn Reiki 1 cursus op vrijdag 17 zaterdag 18 april in mijn praktijk te Amsterdam IJburg. Misschien heb je al wel eens over Reiki gehoord of een Reiki behandeling gehad?
shiatsu amsterdam oost
Reiki Noord Straalt.
De Reiki behandeling met energie-overdracht is liggend op een comfortabele behandelbank. Atlas Reiki wordt vaak gevoeld door middel van warmte, kou, prikkelingen, tintelingen, kleuren zien en/of een rommelende buik. Het is niet te voorspellen welke sensaties er zullen zijn en soms wordt er niets waargenomen wat ook prima is.
benefits of ppc
Reiki behandeling, Reiki, Olyah.
Je kunt betalen via Ideal, Paypal, overschrijving of contant/ pin op de dag van de behandeling betalen. Adres Reiki Olyah.: In Amsterdam op aanvraag bij u thuis. Ik ben lid bij het STIBAG en de Reiki Cirkel. STIBAG Stichting ter Bevordering van de Alternatieve Geneeskunde.
hypothecaire lening overzetten naar andere bank
Reiki.
Ik geef behandelingen en cursussen in Amsterdam en, op aanvraag, in heel Europa. Het systeem van Reiki kent drie graden: de eerste, de tweede en de mastergraad. Iedereen kan Reiki leren. Al in n weekend kun je de eerste graad halen en leren jezelf en anderen te behandelen. Je leert naar je lichaam en je gevoelens te luisteren. Met behulp van de energie van Reiki kun je evenwicht en rust krijgen en de zelfherstellende werking van het lichaam bevorderen. Wil je meer informatie, een gesprek of een Reiki behandeling bel of e-mail me dan gerust.
wissellijsten

Contacteer ons