Resultaten voor reiki cursus utrecht

reiki cursus utrecht
Reiki cursus Utrecht. Reiki Master opleiding. Aangesloten bij Cirkel. Spirit.
home / Reiki / Reiki cursus tweede inwijding. Reiki cursus tweede inwijding. Reikicursus eerste inwijding. Reiki cursus tweede inwijding. Reiki 3 A Masterclass. Was de eerste Reiki inwijding vooral bedoeld voor jezelf, deze tweede cursusdag is vooral gericht op het geven van Reiki aan anderen.
zandstralen
Workshops en cursussen bij Reiki 1 cursus Utrecht Cursussen-en-workshops.nl.
Reiki 2 cursus. Heb jij Reiki 1 en ben je toe aan de volgende stap in je bewustzijnsproces? Meer heling van emotonele blokkades? Met Reiki 2 neemt de energie flink toe en ga je nóg dieper helen. Workshops in de buurt. Op zaterdag 22 juli en zaterdag 19 augustus organiseer ik een tweedaagse zomerkruidencursus, waarin ik je laat kennismaken met de vaak vergeten werking van zomerkruiden. Het idee is om in. Alpha-cursus in Randenbroek-Schuilenburg. Alpha bestaat uit 10 interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe! Anneke kerkhof schilderworkshops. Beeldend Management Anneke Kerkhof. In haar grote en lichte atelier vlakbij het centrum van Utrecht geeft beeldend kunstenaar/docent Anneke Kerkhof geregeld dagworkshops schilderen met acryl.
Cursus website
Reiki cursus Balans Massage Utrecht.
Je bent dan Reiki-master. Er zijn regelmatig Reiki-oefenavonden waarop je Reiki kunt uitwisselen. Wie een Reiki-1 cursus gevolgd heeft, kan meedoen met de workshop of cursus Reiki en Massage, een prachtige aanvulling op het geven Reiki. Zie de agenda voor data.
garagepoorten
Reiki cursus in Utrecht doen? Reiki 1 cursus door Lilly van Viegen.
Leren hoe je Reiki kunt geven? Leren hoe je Reiki kunt geven? Kom naar de Reiki cursus in Utrecht! In deze Reiki cursus leer je hoe je zelf een Reiki behandeling kunt geven. Ik geef meerdere keren per jaar een Reiki cursus in Utrecht.
Stille Verhalen Utrecht Reiki cursus.
Vergelijk 3 Reiki opleidingen, trainingen en cursussen in Utrecht Springest.
Cursus Reiki 1. Utrecht en 2 andere regio's.' In deze reiki cursus leer je werken met Reiki, Universele Levens Energie. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig.
Reiki Cursus Utrecht Reiki cursus in Nederland.
Meer informatie lorem ipsum dolor. In de Reiki 1 cursus leer je alles wat nodig is om jezelf en anderen te behandelen met de Reiki energie. De Reiki inwijding zal je intuïtie versterken en je helpen in je spirituele ontwikkeling.
over mij Reiki Centrum Utrecht.
Als Reiki Practitioner RP ben ik aangesloten bij Beroepsvereniging Reiki Ryoho en bij Reiki Vereniging Cirkel. Als Natuurgeneeskundig Therapeut ben ik aangesloten bij de BATC. Ik heb de volgende opleidingen en cursussen gevolgd.: Reiki I, Suuz van Straalen, Heel Puur Utrecht.

Contacteer ons