Zoeken naar reiki cursus kosten

reiki cursus kosten
Reiki I Cursus Lot of Life.
De begeleiding op je Reiki pad houdt niet op na je cursus deelname. Naast de weekend cursus organiseren we regelmatig Reiki Middagen, themalessen en Reiki reizen voor onze studenten. Data 2019 volgen. Vrijdag 1400: 1815: uur. Zaterdag 0900: 1700: uur. Zondag 0900: 1630: uur. De kosten voor deze weekendcursus bedragen 290.
cursus utrecht
Wat kost een Reiki cursus.
Mijn antwoord hierop is heel simpel: de kosten bij mij zijn niet laag, maar bij sommige andere Reiki Masters zijn ze hoog! Je krijgt bij mij dezelfde Reiki Volgens het traditionele Usui systeem, dezelfde inwijdingen, je leert op dezelfde manier behandelen en je krijgt bij Reiki-2 en Reiki-3 dezelfde dezelfde Reiki symbolen. Alleen de prijs die ik reken is lager, omdat ik vind dat zoveel mogelijk mensen in staat moeten zijn om zowel een Reiki-1 cursus maar ook een Reiki-2 en een Reiki-3A cursus te kunnen volgen.
mindfulness cursus nijmegen
Reiki 1 cursus Stille Verhalen Utrecht Reiki cursus.
Kosten: 269, inclusief uitgebreide lunch, cursusmateriaal, certificaat en de terugkomavond. Indien een cursus zakelijk gevolgd wordt is dit bedrag excl. Aantal deelnemers: min. Heb je een Reiki 1 cursus gevolgd en wil je je verder ontwikkelen in het werken met Reiki?
test draadloos alarmsysteem
Intern Reiki cursussen in mooie natuurlijke omgeving Helios Centrum Heerde workshops.
Gegeven door: Arianne Groeneveld Kosten: 295.00 inclusief volpension. Zen Reiki 2 cursus. donderdag 8 augustus 2019 2000: uur zondag 11 augustus 2019 1500: uur Aanmelden. Gegeven door: Arianne Groeneveld Kosten: 595.00 inclusief volpension. Dit is de 3-daagse Reiki 2 zomer intensive! Zen Reiki 1 cursus.
vliegenramen
Reiki Cursus Assen De Reikende Hand.
De Reikende Hand geeft de cursus in de eigen praktijk in Nieuw Roden, nabij Assen, voor groepen van 3 tot 6 personen. Petra van der Woude kan ook op uw eigen locatie cursussen in Reiki verzorgen voor een maximum van 8 personen; in dat geval overleggen we over de datum en de kosten.
Matrassen 140x190
Informatie, kosten en data van Reiki Wilde Lotus.
is een eendaagse of een weekend cursus, voorafgegaan door een begeleidingsgesprek waarin ook de Reikiafstemming kan plaatsvinden, de basislessen waarin je de methodes leert om met Reiki te werken, Reiki behandelingen en minimaal 2 terugkom momenten. De kosten bedragen inclusief initiaties en studiemateriaal 175 euro.
hergroepering kredieten vergelijken
ReikiMaster. Masteropleiding.
Die ontspanning kan zinvol benut worden om het lichaam en de geest te laten herstellen. Reiki is geen therapie, maar het kan wonderlijk therapeutisch werken. Reiki werd en wordt vaak nog steeds voorgesteld als een wondermiddel. En teleurstellingen zijn dan ook bijna niet te voorkomen zolang men Reiki als de superkracht ziet, die alles oplost.
SEO-copywriters
Tarief Reiki Yoga-SuryaYoga-Surya. Tarief Reiki Yoga-Surya.
Westerse Reiki-initiaties Privé: Voor degene die zelf Reiki willen beoefenen is het mogelijk een initiatie te krijgen. Vooraf vindt een intakegesprek plaats, kosten 2500. Dit is inclusief een stoelbehandeling. De kosten voor een Reiki-1-initiatie bedragen 14000, dit is inclusief een vervolgafspraak, cursusmap, twee syllabi en het certificaat Reiki-1. Eventueel kan de cursus met twee personen worden gevolgd.
BNP

Contacteer ons