Zoeken naar reiki cursus kosten

reiki cursus kosten
Crystal Nymph.
werken met mantra's' Jumon, symbolen Shirushi, en nog meer traditionele Japanse technieken en meditaties, en een Reiki-kristal. Tijd, ruimte en afstand wordt overbrugd en je verbinding met Reiki wordt krachtiger. Data: Zie agenda. Cursus duur: 2 dagen. Kosten: 300 inclusief Reiki-kristal.
reiki cursus amsterdam
Reiki Masterpad cursus Lichaamswerk Coaching Robert Cornelisse.
De vijfde dag bestaat uit de afsluiting van jouw Reiki Masterpad. De totale kosten van deze vijfdaagse cursus bedraagt 715, euro bedrag is inclusief btw. De kosten per dag zijn als volgt uitgesplitst; de kosten van de twee theoretische cursusdagen bedraagt 200, euro per dag.
Autolening
Cursussen.
Alle informatie wordt tijdens het weekend op cd gezet en die krijg je na de cursus mee. Meer informatie vind je onder Reiki" en de data op Agenda. Tijd: 10.00 17.00 uur. Kosten: 175, incl. eten en drinken. Dagstage Telepathische" communicatie met dieren.
trouwfeest buiten
Reiki Cursus Assen De Reikende Hand.
De Reikende Hand geeft de cursus in de eigen praktijk in Nieuw Roden, nabij Assen, voor groepen van 3 tot 6 personen. Petra van der Woude kan ook op uw eigen locatie cursussen in Reiki verzorgen voor een maximum van 8 personen; in dat geval overleggen we over de datum en de kosten.
Hoeks Verhuizingen
Reiki cursus bij Impulzz in Nijmegen, Dukenburg.
De kosten voor deze driedaagse cursus zijn 175 euro. Op 15 februari van 18.30 22.30 uur en 17 februari van 10.00 tot 14.00 uur is er een Reiki 2 cursus bij Mens. De kosten voor deze tweedaagse cursus zijn 275 euro.
Strategic
tarieven cursussen Reiki Ryoho Foundation.
voor initiatie en bijkomende kosten zoals organisatie, locatie, certificering etc. Reiki Practitioner opleiding. voor hele opleiding inclusief syllabus en certificering. Kosten voor begeleiding en initiatie. Er kunnen bijkomende kosten zijn. Kosten voor overnachting hotel, lunch, koffie en/of thee en eventuele reiskosten zijn niet inbegrepen.
seo tekstschrijver
Boek een reiki behandeling om herstel te bevorderen.
De kosten voor een volledige Reiki-behandeling bedragen 55, Een volledige behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Reiki behandelaar Mario van den Bree Hoe ziet een reiki behandeling eruit? Tijdens een behandeling plaatst de behandelaar zijn handen in verschillende posities op het lichaam.
simulator hypothecair krediet
Reiki 1-2-3 Maancirkel.
Door een Reiki-initiatie word je meer met die bron van universele liefde Reiki en wijsheid in jezelf verbonden. Reiki is een pad van inwijding want e en Reiki-Inwijding bevordert je persoonlijke en spirituele groei en zorgt er voor dat je Pad duidelijker wordt.
mini ipad hoesjes

Contacteer ons