Meer resultaten voor reiki cursus breda

reiki cursus breda
Cursus Reiki coming soon! Thuiscursus.NL.
Droom jij ook van een succesvolle carrière als reikicoach? Volg dan nu de erkende opleiding reiki van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol reikicoach. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle reikicoach met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
cursus wordpress
CIVAS Opleidingen. Haal meer uit jezelf! Haal meer uit jezelf, studeer bij CIVAS!
Blijf vrijblijvend op de hoogte! CIVAS respecteert uw privacy en verkoopt uw e-mailadres niet aan derden. Overgang en voeding. Adviseer vrouwen in de overgang over voeding en levensstijl met de cursus Overgang en voeding. Help mensen verder in hun leven met Counseling basisopleiding.
coaching breda
REIKI CURSUSSEN.
Deze cursus duurt weer twee op éénvolgende dagen en ook hierbij krijg je natuurlijk een certificaat, inclusief lunch en cursusmap. Reiki 3 wordt soms gegeven in 3a en 3b, dit omdat sommige mensen geen les willen gaan geven in Reiki, maar wel de krachtige energie willen voor zichzelf van Reiki 3, waar natuurlijk niets mis mee is. Bij Reiki 3 wordt het kanaal waardoor de Reiki binnenkomt helemaal geopend. Ook kun je nu zelf les gaan geven en mensen inwijden. Dit is een groei proces en doe je met verantwoordelijkheidsgevoel naar je cursisten en Reiki toe, want het is wel iets speciaals wat je door geeft. Belangrijk is dat je het serieus en met respect benadert vanuit je hart. Persoonlijk zie ik het als een cadeau aan mezelf en aan de wereld en daarom heb ik er voor gekozen om zelf te gaan inwijden. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? V ul dan het contactformulier in., of neem contact op met.: Massage en Reikipraktijk Paradijs. telnr: 076-8874088, mobiel 06-40841441. Reiki Paradijs, Breda info@reikibreda.com.
verkoop auto particulier
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand.
Herhaling massage nek / schouders Herhaling massage van de rug. Massage van de benen achterkant. Demonstratie Klassieke Massage, opklappen massagetafels en tips voor duurzaam gebruik massagetafel, evaluatie. Afsluiting dag 1. Massage Afspraak Maken. Reiki Afspraak Maken. Massage Cursus Utrecht. Massage School Utrecht.
het laatste autonieuws
Jadelief Reiki en Edelstenen Breda.
In deze cursus leer je de eigenschappen kennen van een groot aantal stenen en leer je hoe je, door meditatie, contact kunt maken met deze stenen en kunt voelen waar ze werken. Of misschien lijkt de combinatie van Reiki en edelstenen je wat?
adres luchthaven dusseldorf
Annie Fens.
Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen en levenscoaching. Visie en missie. Voetreflexzonetherapie optioneel in combinatie met Tenen" Lezen" en Reading. Reiki en Quantum-Touch. EFT Emotional Freedom Techniques. Spirituele Intutieve Ontwikkelingscursus. Spirituele Wellness Beurzen. De 4 vragen die je leven veranderen Byron Katie.
Individuele Reiki cursus bij Dharma-Lotus in Breda.
Welkom bij Ivar Mol in Breda. Huur ons in. Wie is Ivar. Massage en sessies. Tantra No Sex. Mini-retraite op Ekayano. Dharma-Lotus biedt een aantal cursussen aan betreffende Reiki. Reiki is nooit bedoeld om als systeem over te brengen maar is altijd maatwerk op jouw niveau toegeschreven. Het beantwoord aan jouw wensen, problemen of doelstellingen. Daarom zijn onze Reiki cursussen altijd individueel. We plannen gezamenlijk een dag 0915-1600: uur en het is mogelijk om met 2 personen te komen. De cursus kan ook als mini-retraite op Ekãyano plaatsvinden.Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen beginnen met Reiki I.
reiki healing energie reiki cursus breda.
De cursus kan ook als mini-retraite op Ekãyano plaatsvinden.Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen beginnen met Reiki I. reiki cursus nijmegen. reiki cursus kosten. reiki cursus breda. reiki cursus eindhoven. reiki 3 cursus. reiki zelfbehandeling posities. reiki cursus utrecht.

Contacteer ons