Resultaten voor reiki tilburg

reiki tilburg
Paksini Yoga Reiki Yoga Reiki in het centrum van Tilburg.
Reiki yoga in Tilburg. Selecteer een pagina. Welkom bij Paksini Yoga Reiki. Privé yoga en reiki sessies. Reiki Yoga: Give yourself the gift of deep rest. Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? In deze behandeling van een uur combineer ik yoga en reiki.
trouwringen
Reiki cursus Tilburg Judith Pouw.
Je kunt bij mij naast Reiki behandelingen ook terecht voor een Reiki cursus, zodat je jezelf en anderen Reiki kunt geven. De cursussen zijn persoonlijk, down to earth en praktijkgericht. Woon je in de buurt van Tilburg en heb je interesse of misschien nog vragen?
daikin
Judith Pouw Praktijk voor haptotherapie reiki.
Ons lichaam heeft een uniek zelfherstellend vermogen, het is in staat om van de meest uiteenlopende klachten te genezen. Reiki stimuleert dit proces. Reiki werkt daarnaast erg ontspannend en verlicht pijn. Meer over reiki. Armhoefstraat 2 5018 EK Tilburg 06 15 43 33 61 info@judithpouw.nl.
persoonlijke lening
Professionele Sensitherapie en Reiki behandeling in Tilburg.
Dankjewel voor de afgelopen keren en voor alle keren die nog gaan volgen! In een gesprek kunnen we kijken welke vorm van behandeling passend is voor jou op dit moment om weer lekker te stromen en te genieten van het leven!
Reiki cursus Tilburg Shanti.
Hoe ziet de reiki cursus uit Tilburg er uit? Er zijn twee Reiki cursussen in Tilburg, reiki 1 en reiki 2. Reiki cursus 1 bestaat uit 2 dagen en wordt vaak in een weekend gegeven, of op 2 woensdagen van 1000: tot 1700.
Bal@nce body and mind Tilburg balance body and mind massage reiki.
Ik wil je graag een handje helpen om weer meer bij jezelf te komen, de ontspanning weer terug te vinden en je te helpen je klachten te verminderen. If" you want to fly, give up everything that weighs you down." Bal@nce body and mind. 5044 BK Tilburg.
Spiritueel Centrum Jasmijn Voor uw spirituele rust en innerlijke vrede.
15 mei 2018 195.00 5 Plekken Beschikbaar. Reiki 2 geeft je meer energie en kracht om ook. Spiritueel Centrum Jasmijn Tilburg.: Soms heb je meer nodig. Je kunt dan terecht voor een behandeling of consult bij één van onze therapeuten.
Mental healing Mediumschap Reiki AN-anda Bodhi Tilburg.
Meer informatie over Reiki. AN-anda Bodhi in Tilburg. Na een feestelijke opening in de zomer van 2008 beoefen ik mijn grote passie. In mijn praktijk aan huis in een ontspannen sfeer help ik mensen door middel van mental healing, mediumschap en reiki.

Contacteer ons