Op zoek naar balans healing?

balans healing
Balans Healing Startpagina Facebook.
4 januari 2014. Balans Healing heeft het bericht van Sandra Buijsrogge gedeeld. 27 december 2018 om 0111.: Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is.
SEO Page Optimizer Nederland
Balans Healing in Goes De Telefoongids.
Eigenaar van dit bedrijf. Balans Healing in Goes. s-Gravenpolderseweg 124, 4462RA, Goes. Beoordeel dit bedrijf. 0113-258004 Toon nummer. Website Plan route E-mail KvK-gegevens. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Nog geen reviews geplaatst. plaats als eerste een review.
wheelz4kids.com
Reconnection, reconnective healing, Gent, Vlaanderen Tiantu Relax.
Bij de woorden healing en genezing denk je al snel aan ziek zijn. Je hoeft echter niet ziek te zijn om baat te hebben bij Reconnective Healing. Reconnective Healing maakt herstel mogelijk van je eigen ik. Reconnective Healing zorgt ook voor een balans tussen je lichaam en geest.
Seo Freelance
Altijd Jong Balans-Healing Altijd Jong.
MASSAGE TERUG IN BALANS Lommel Kolonie 149 Filip Brone.
Bij Terug in Balans word je daadwerkelijk geholpen in het proces om je lichaam en geest in evenwicht te brengen. De ene persoon vindt dit door een deugddoende relaxmassage. Een andere persoon zal meer gebaat zijn bij massage therapie. De therapie bestaat uit een behandeling van punten op de meridianen. Ook energetische healing komt aan bod.
Balans Healing Massage Hoofddorp.
Een behandeling bij BaLans is meer dan alleen ontspanning. Het is een moment voor jezelf waarin jij je eigen lichaam uitnodigt om in evenwicht te komen. Ben jij zelf ook toe aan ontspanning, nieuwe energie en kracht? Kijk dan snel naar de diverse behandelingen. Healing en Massage op locatie.
Hulp Balans-Healing in Goes de Nationale Hulpgids.
Welke invloed heeft de omgeving op u. Balans Healing brengt u verstandig naar uw gevoel terug! Medewerkers hebben BIG registratie. BIG staat voor: Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en biedt patiƫnten bescherming tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen.
Balans-Healing Goes.
Voor de laatste stand van zaken over deze onderneming raden wij aan om informatie in te winnen bij de juiste instanties, zoals de Kamer van Koophandel of de lokale rechtbanken. Drimble, beheers het nieuws Mobiele versie Welke info heeft Drimble?

Contacteer ons