Op zoek naar reiki 2 cursus?

reiki 2 cursus
Reiki: Reiki Inwijding 2e Graad volgens de Usui Traditie.
Je reservering is volledig na inschrijving én betaling van het volledige bedrag op het rekeningnummer 523-0804786-52 met vermelding.: Reiki 2 Inwijding datum cursus je naam. Voor betaling uit het buitenland: IBAN: BE64 5230 8047 8652 Bic: TRIOBEBB. Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier.
Daikin airco
Sirius Reiki Reiki cursus 2.
Dan krijg je de Reiki 2 initiatie. Tijdens deze inwijding zal je de handen van je Master op je hoofd, schouders, handen en torso voelen, en er wordt over de chakra's' geblazen. In het derde deel van deze dag, leer je iemand op" afstand" behandelen, met wie je dit vooraf hebt afgesprokenje, mag immers ongevraagd niemand behandelen! Daarna is er volop ruimte om je vragen te stellen en na uitreiking van je certificaat en handboek waarin je alles terug kunt lezen, is de cursus ten einde.
lening
Reiki 2 cursus de volgende stap in jou ontwikkeling.
Wat houdt de Reiki 2 cursus in? Je kan bij Bezielen de tweede graad Reiki behalen door deel te nemen aan een weekendlange Reiki 2 cursus. Op zaterdag en zondag kom je hiervoor tussen 10 en 17 uur langs bij Bezielen.
verstopte
Reiki 1-2-3 Maancirkel.
uitnodiging voor de Terugkomavond. Opleiding: Reiki 2 is een stap verder in je groei naar bewustzijn en het activeren van je helende vermogens. Door de inwijding stroomt de Reiki-energie krachtiger door je heen en zal je ook efficienter, Reiki aan anderen kunnen geven.
Reiki 2 Cursus volgen bij Nederlof Centrum Amsterdam.
De reiki 2 cursus, in het Japans het de tweede reiki-graad Okuden, is bedoeld voor een ieder die kiest voor een nog sterkere en diepere binding met het Usui Reiki-systeem. De reiki 2 cursus kent een aantal uitbreidingen ten opzichte van de eerste graad reiki.
Reiki cursus graad 2 Mintaka.
De Reiki cursus graad 2 wordt afgesloten met een certificaat indien gewenst. Je kan de Reiki cursus graad 2 volgen, indien je reeds een Reiki opleiding graad 1 hebt gevolgd. Na het volgen van beide opleidingen kan je de persoonlijke begeleiding vragen voor het bekomen van de Reiki Mastergraad.
Reiki Cursus Tweede Graad.
De datum bepalen we in onderling overleg. De cursus duurt ca. 4 uur 30. Redingenstraat 85, 3000 Leuven parkeren is geen probleem; heel vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Prijs: 180 euro. Begeleiding: Rob Hermans; Usuï Tibetan Reiki Grandmaster en Karuna Reikimaster.
Reiki 2 cursus Anand.
Betekenis en gebruik 3e Reiki 2 symbool en tekenen 3e Reiki 2 symbool. Technieken voor behandeling op afstand en doen van behandeling op afstand. De Reiki 2 cursus wordt gegeven door Raymond Besems, als Reiki Master sinds 15 jaar aangesloten bij beroepsvereniging Reiki Cirkel.

Contacteer ons