Meer resultaten voor reiki 1 inwijding ervaringen

reiki 1 inwijding ervaringen
Ervaringen Merlijn Reiki Zutphen.
Alweer een week geleden dat wij elkaar hebben ontmoet en je mij hebt ingewijd in Reiki 1, wat een bijzondere ervaring. Het gaf een gevoel van even op een eilandje heel intensief contact hebben met anderen en met mezelf., afgeschermd van buiten en gericht op het binnenste. Wat ik me later realiseerde, was dat de tranen bij de laatste inwijding niet van verdriet of blijdschap waren, maar van ontroering.
verlovingsring
Reiki inwijding eerste en tweede graad Maancirkel.
Terugkomavond: De opleiding en initiatie omvat 1 dag. Daarna is er nog een Terugkom-avond/Open Helingavond om je ervaringen na de inwijdingsperiode te delen, verder te oefenen en ontvang je de begeleiding die je dan nodig hebt voor je groei. Wat ontvang je bij Reiki 2. de Reiki 2 inwijding.
daikin
Reiki 1 Inwijding vanackermyriam.
Myriam Paulik, wens jullie hartelijk te danken voor de prachtige reiki 1 inwijding van gisteren.het was een prachtige, zonnige dag en het feit dat we reiki instructie mochten ontvangen en toepassen in je. paradijselijke tuin is uniek.de manier waarop je reiki overbrengt beantwoordde volledig aan mijn verwachtigen. dank voor het delen van je persoonlijke ervaringen met reiki.
goedkoopste autolening
Reiki Voor Iedereen Reiki ervaringen, ervaring ervaringen.
Het was een rustige en fijne inwijding zonder al die toeters en bellen waar je wel eens van hoort, heel puur en mooi, precies zoals we het zelf ook gaan doen. Wij zijn al langer bezig met Reiki 1 en 2 maar het volgende wil ik graag vertellen als zijnde mooie en plezierige ervaringen.
In Handen.
Verder worden je Reiki kanalen geopend de inwijding op basis niveau en leer je Reiki behandelingen te geven. Met Reiki 1 kun je heel goed andere personen, dieren, planten etc. Het is echter ook uitermate geschikt voor zelfbehandeling. Na met goed resultaat de cursus gevolgd te hebben wordt een certificaat uitgereikt. Voor ervaringen met Reiki 1, klik HIER.
Reiki valkuilen.
De nasleep van de inwijding is het zuiveren van je lichaam en geest voordat je echt Reiki energie kan doorgeven. Als je als mens veel geestelijk leed achter de kiezen hebt gehad en deze nog steeds niet goed hebt verwerkt, moet bedacht zijn op het feit dat dit oud zeer weer naar boven kan komen en dit kan zich uiten in lichamelijke of geestelijke klachten.
Reiki: Reiki 1 Inwijding binnen de Usui Traditie.
Reiki 1 Inwijding datum cursus je naam. Voor betaling uit het buitenland: IBAN: BE64 5230 8047 8652 Bic: TRIOBEBB. Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier. Inschrijfformulier Reiki 1 Inwijding. Let er op dat dit correct is! Reiki 1 Inwijding 10 11 maart 2018 Reiki 1 Inwijding 4 5 augustus 2018.

Contacteer ons