Op zoek naar reiki gent?

reiki gent
reiki, universele levensenergie, handoplegging, harmonie, natuurlijk genezen Centrum GEA.
Reiki Meester inwijding wordt individueel voorbereid in samenspraak met de Reiki Meester. De Reiki Master opleiding duurt 3 jaar. Voor alle Reiki beoefenaars en belangstellenden, o.l.v. het GEA Reiki Team. Afwisselend op zondagvoormiddag in Munkzwalm 10u 12u30 en maandagavond in Gent 19u30 22u.
simulatie hypothecaire lening
HSP Coach Voetreflexologie Life Coach Reiki EFT Luxx Profile te Gent.
Reiki wordt toegepast voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en bevordert je algemene gezondheid en welbevinden. Door handoplegging krijg je helende universele energie die je chakras of energiebanen harmoniseren en zo stimuleert Reiki het zelfgenezend proces van je lichaam.
centrale voor kredieten aan particulieren
Reiki in Gent activate.me.
We vonden 47 reiki resultaten in Gent binnen een straal van 60 km. Wil je meer reiki resultaten in Gent bekomen, pas dan het aantal kilometers aan bij afstand. We hopen dat je uit alle reiki mogelijkheden een gepaste keuze kan maken.
Sea
Reiki Gent goudengids.be.
20 resultaten voor reiki Gent. 1 Relaxing Da Vinci. Grensstraat 175, 9000 Gent. Hoofd, nek en schoudermassage. 2 Tian Tu. Prinsenhof 111, 9000 Gent. 3 Rodenburg Eva. Spijkstraat 1553, 9040 Sint-Amandsberg Gent. 4 Feed By Feet. Palmendreef 10, 9040 Sint-Amandsberg Gent.
philips led sportveldverlichting
Reiki.
De Japanse energietherapie reiki werd ontwikkeld door dr. Mikao Usui, en gaat uit van het helende vermogen van universele levensenergie die wordt doorgegeven door handoplegging. De reikibehandeling die ik geef bestaat uit handoplegging op de chakras langs de ruggengraat en de chakras op de handen en de voeten. Op aanvraag geef ik ook een algemene reikibehandeling. Door de handoplegging komen zowel het lichaam als de geest volledig tot rust en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Bij een reikibehandeling wordt de kleding aangehouden. Wel is het gewenst om gemakkelijke loszittende kleding te dragen. De reikibehandeling duurt 1 uur. De aanraking bezit een geneeskracht die we niet kunnen vatten en die alle theorie├źn te boven gaat. 9041 Gent Oostakker.
Desiris-Reiki in Gent.
reiki en medium. Reiki in Gent. Reiki is een oude Japanse helingswijze. De healer moet eerst ingewijd zijn om deze zuivere energie te kunnen aanbieden. Bij de inwijding wordt een kanaal geopend tussen de kruin en het hart en tijdens de behandeling stroomt de energie door de handen naar de plaatsen waar blokkades, disharmonie, pijn, verdriet.
Lineage / Reiki Reiki Centrum.
Hij werkt samen met UZ Gent en KU Leuven voor wetenschappelijk onderzoek. Hij is auteur van ondermeer Mindfulness, een pad van vrijheid 2007, Acco en Mindfulness werkboek 2008, Roularta. Ann Leysen heeft een praktijk in Kortrijk. Ze is Grand Master in Reiki.
ENERGETISCHE MASSAGE Gent met reiki en cranio sacrale massage.
Het brengt u dichter in contact met uw ware kern en geeft u inzichten om uit te bevrijden van valse overtuigingen en negatieve invloeden die u wegleiden van uw levenspad. Wij hanteren massagetechnieken uit diverse energetsiche methodes waaronder reiki, jin shin jyutsu, cranio-sacrale, transfigura, seiki soho en quantum touch.

Contacteer ons